JA TAKK TIL ABONNEMENT!

Jeg vil gjerne prøve et abonnement på Hair Volume™. Send meg 30 dagers forbruk GRATIS* (+79 kr i porto/eksp.).

Hair Volume

POPULÆR OG PRISVINNENDE HÅRTABLETT

2021 var et spesielt år for New Nordic. Da var det nemlig 10 år siden vi lanserte vår populære og prisvinnende hårtablett, Hair Volume™. Skjønnhet innenfra er en av tidenes største skjønnhetstrender, og sjelden har kosttilskudd vært så populært som nå. Vår prisbelønte Hair Volume™ er en av de mest populære produktene hos New Nordic – og det har den vært siden den kom på markedet.

Først reparerer du håret innenfra

Det første steget, som også er det viktigste, er å fokusere på skjønnhet innenfra. Dette er noe mange ikke tenker over. Det er veldig viktig å sørge for at hårsekkene får næringsstoffene de trenger for normal hårvekst. Kosttilskuddet Hair Volume fra NEW NORDIC er en av de ledende kosttilskuddene på markedet. Det kan vise til fantastiske resultater, og en stor gruppe med lojale kunder.

Tykkere, vakrere og mer glansfullt hår

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på eple ekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber. Tablettene tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Innholdet av sink og biotin hjelper med å opprettholde normalt hår og en normal hud. Sink bidrar også til å vedlikeholde normale negler. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

Anbefalt døgndose

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har som hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Innhold

Innhold per døgndose  1 tablett % RI 
Eple ekstrakt (Malus domestica, Borkh.)
med naturlig innhold av procyanidin-B2
300 mg *
Hirse (Panicum miliaceum)
med naturlig innhold av miliacin
250 mg *
Kjerringrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.)
med naturlig innhold av silicium
200 mg *
L-cystein 60 mg *
L-methionin 50 mg *
Biotin 475 mcg 950
Pantothensyre 30 mg 500
Sink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt 

Ingredienser

Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natrium karboxymethyl cellulose), eple ekstrakt (Malus domestica Borkh), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), kjerringrokk ekstrakt (Equisetum arvense L.), L-cystein, L-methionin, kalsium-D-pantothenate, Sinkoksid*, overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), kuprisulfat*, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), D-biotin**.

* EU
** utenfor EU

Fremstilt i Sverige.