Slik unngår du tørt hår i vinter

Den kalde fine tida, gjerne kalt vinter, byr på mye hygge, men kulda har dessverre også en negativ virkning på håret vårt. Store temperaturforskjeller, tørt inneklima og bruk av lue sliter på håret. Det er derfor viktig å velge gode hårpleieprodukter, som kan bidra til et sunt og vakkert hår gjennom hele vinteren.

5 gode tips for et sunt og vakkert vinterhår

  1. Vask håret med gode produkter, som tilfører næring og pleie.
  2. Ta en hårkur en til to ganger i uken.
  3. Ikke føn håret med mindre du må. Føning kan gjøre håret tørrere.
  4. Når du skal tørke håret, bør du bruke et håndkle til å klemme ut vannet. Deretter lar du håret lufttørke.
  5. Klipp tuppene ofte nok. Ødelagte tupper spiser seg oppover, slik at håret blir ser slitt og matt ut.

Si nei til dårlige hårdager

De fleste av oss opplever at håret blir tørrere om vinteren. Det skyldes blant annet at den kalde luften er tørre enn den varme. Oppvarming av boligen gir også tørrere inneluft. Å bruke lue er helt nødvendig på kalde dager, men siden ullfibrene trekker til seg fuktighet vil håret bli enda tørrere. Alt i alt innebærer vintermånedene tøffe vilkår for håret ditt.

Heldigvis kan du unngå tørt, sprøtt, matt eller kjedelig hår om vinteren. Det handler om å gi håret pleie, og bruke gode produkter som gir håret hva det trenger innenfra og ut.

Styrk håret innenfra

Styrk håret innenfra med Hair Volume

Håret ditt trenger næring, og spesielt om vinteren når det utsettes for mange tøffe ytre påvirkninger. Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett, som gir synlig tykkere, vakrere og mer glansfullt hår. Du trenger ikke mer enn 1 tablett per dag.


Sjampo og balsam som pleier og gir fukt

Når kulden ute og varmen inne gjør håret tørt, er det viktig å velge en sjampo som gir masse fuktighet og pleie gjennom hele vinteren. Det er også en god idé å bruke balsam. Den tilfører nemlig håret ekstra næring og lukker igjen skjellaget, slik at hårstråene er bedre beskyttet mot ytre påvirkninger. Hair Volume™ Shampoo og Hair Volume™ Conditioner gir håret alt det trenger, og du får et hår med glans og volum.

Gi håret ditt litt ekstra pleie og omtanke med en god og næringsrik hårkur en til to ganger i uken. Hair Volume™ Repair Mask gjenoppbygger hårets fuktighetsbalanse og styrker hårstråene, og du får et mykt, glansfullt og sunt hår.