Ofte stilte spørsmål

Om Hairvolume.no

Hvem står bak hairvolume.no?

Det er New Nordic som står bak denne siden. Vi er et selskap som spesialiserer oss på kosttilskudd og skjønnhetsprodukter basert på omfattende vitenskapelige studier. Kosttilskuddet Hair Volume™ har vært på markedet siden 2010.

Binder jeg meg til noe når jeg kjøper Hair Volume™ 90 tabletter med 50 % rabatt?

Nei, dette er et engangstilbud vi har laget for at du skal få mulighet til å prøve produktet vårt. Du binder deg ikke til videre kjøp.

Hvor mange ganger kan jeg benytte meg av dette tilbudet?

Tilbudet om å kjøpe Hair Volume™ 90 tabletter med 50 % rabatt gjelder én gang per kunde/husstand.

Hva gjør jeg om jeg ønsker å fortsette å bruke Hair Volume™ eller kjøpe noen av de andre produktene i Hair Volume™-serien?

Du kan kjøpe Hair Volume™-produktene på www.newnordic.no. Her er det også mulig å tegne abonnement, noe som gir deg 20 % rabatt og jevnlige leveringer. Du finner også produktene i butikker som Life, Sunkost, Kinsarvik, Vita og Banda.

Om produktet

Hvor produseres Hair Volume™?

Hair Volume™ produseres i Sverige.

Er Hair Volume™ klinisk testet?

Ja, produktet har gjennomgått kliniske studier, og resultatene viser at 9 av 10 kvinner er svært fornøyd med resultatet etter å ha brukt Hair Volume™ i 2 måneder eller mer.

Kan alle bruke Hair Volume™?

Ja, Hair Volume™ kan brukes av alle, men bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell brukes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Har New Nordic flere produkter for håret?

Ja, New Nordic har utviklet en hel produktserie, som hjelper deg med å pleie håret innenfra og ut. I serien finner du blant annet Hair Volume™ Shampo, Hair Volume™ Conditioner, Hair Volume™ Serum og Hair Volume™ Repair Mask. Du finner alle produktene på www.newnordic.no.

Leveringstid

Hvor lang tid tar det før jeg får varene jeg har bestilt?

Vi effektuerer alle ordre fortløpende. Deretter sendes de ut med Bring/Posten, og de bruker normalt 3-5 dager på leveringen.

Hva er fristen for retur av en vare?

I henhold til kjøpsloven har du 14 dagers angrerett. Disse 14 dagene løper fra det tidspunktet du har mottatt varen. Du mister ikke angreretten ved å åpne vareforsendelsen, så lenge varen returneres tilbake i samme stand og mengde. Du som kunde er selv ansvarlig for å betale fraktkostnadene på en vare som du vil angre kjøpet på.

Hvordan kan jeg returnere en vare?

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, kan du returnere varen til New Nordic AS, Glassverket 35, 1515 Moss.

Faktura/betaling

Hvor ringer jeg om jeg har spørsmål om fakturaen min?

Dersom du trenger betalingsutsettelse, nedbetalingsavtale eller lignende, kan du ringe Arvato på telefon 22 87 89 70.

Lurer du på noe annet, kan du kontakte vår kundeservice på 69 25 73 00.

Hvorfor står det Arvato på fakturaen min?

New Nordic benytter seg av en faktureringsleverandør, nemlig Arvato Finance AS. Det er dette selskapet som følger opp fakturaene vi har utstedt, og betalingen av fakturaen gjøres til deres konto.

Hvorfor må jeg betale porto?

Vi tar 89 kr i porto for å dekke inn kostnadene for frakt og administrasjon. Til gjengjeld får du 50 % rabatt på Hair Volume ™ 90 tabletter.

Hvilke betalingsmetoder har dere tilgjengelig?

Når du bestiller på www.hairvolume.no, vil du få tilsendt en faktura. Den ligger vedlagt forsendelsen din.

Reklamasjon

Hva koster det å returnere en vare?

Det vil avhenge av varens størrelse og vekt, og satsene til Posten. Ved retur av feilvare ber vi deg kontakte vår kundeservice på telefon 69 25 73 00, slik at vi kan sende deg en returetikett.

Kan jeg returnere varer uten emballasje eller med ødelagt emballasje?

Alle varer som sendes i retur skal leveres tilbake i samme stand og mengde. Om varen har blitt skadet i transport, ber vi deg kontakte vår kundeservice på telefon 69 25 73 00.

Når og hvordan får jeg pengene mine tilbake for en retur?

Vi krediterer fakturaen ved mottak av varen. Om du har betalt fakturaen allerede, vil selve tilbakebetalingen skje gjennom Arvato.

Kundeservice

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice på telefon 69 25 73 00 eller ved å sende en e-post til info@hairvolume.no. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08.30 til 16.00.

Har New Nordic egen fysisk butikk?

Nei, men du finner produktene våre hos blant annet Life, Sunkost, Kinsarvik, Vita og Banda. Du kan også sjekke ut vår egen nettbutikk www.newnordic.no. Mange av produktene våre er også tilgjengelig hos flere andre nettbutikker som bl.a. Coverbrands.no og Blivakker.no.